Četvrtak, 29. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Oni su najbrojnija britanska porodica: Čeka 22. dijete, spremila je sve za Božić…

Majka najbrojnije britanske porodice Sue Radford (44) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama, objavivši snimak ukrašenog doma i iznenađenja koja je priredila klincima te dobila brojne pohvale

Majka najbrojnije britanske porodice, koja je trudna i očekuje svoje 22. dijete, oduševila je fanove na YouTube kanalu koji prati oko 123.000 pretplatnika, videom i fotografijama koje pokazuju kako je uredila dječje sobe povodom božićnih praznika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Sue Radford (44) iz Morecambea, svaku je sobu uredila kao malu radionicu Djeda Mrazovih vilenjaka, s prigodnom posteljinom i ukrasima, a svako dijete dobilo je i odgovarajući pidžamu.

Mlađa djeca u videu su već obukla svoje pidžamice i zavukla se po uređenim sobama, dok je Sue otkrila kako stariju djecu tek planira iznenaditi kad se vrate iz škole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

U drugom dijelu videa objavila je i snimke njihovih iznenađenih lica kad su na povratku iz škole vidjeli kutak u kojem spavaju.

Djeca u svakoj spavaćoj sobi imaju po jedno drvce, dok je najveće u blagovaonici, u blizini savršeno uređenog prazničnog stola za koji stane cijela porodica. Čak je i porodični pas doživio praznični makeover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Fanovi te porodica oduševljeni su božižnom čarolijom koju je pokazala te trudom koji je uložila u uređenje prostora, pa su je mnogi proglasili ‘supermamom’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on

Mnogi joj se dive zbog toga s koliko ljubavi je uredila dom, usprkos činjenici da cijelo vrijeme treba voditi računa o kuhanju, pospremanju, o tome da djeca obuku čisto za školu, pa je zaradila i puno pohvala za sreću i ljubav kojom obasipa svoju dječicu.

Radfordi su roditelji Chrisa (30), Sophie (25), Chloe (23), Jacka (22), Daniela (20), Lukea (18), Millie (17), Katie (16), Jamesa (15), Ellie (14), Aimee (13), Josha (12), Maxa (11), Tillie (9), Oscara (7), Caspera (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archiea (18 mjeseci) i Bonnie (1), piše The Sun.

Nažalost, Alfie, njihovo 17. dijete, rođeno je mrtvo 6. jula, 2014.

Budući da je Sophie već udata, imaju i troje unuka: Daisy (6), Ayprill (4) te Lea (2). (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,