Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

On postao “Ona” Ona postala “On” oni postali zaljubljeni par !? (VIDEO)

ona i on
Preuzmite sliku

Popularno

Dvoje zaljubljenih tinejdžera upoznali su se na krajnje neobičnom mjestu i odmah zavoljeli. Iako izgledaju kao i svaki drugi zaljubljeni par – ipak su u nečemu različiti, i on i ona su ranije bili suprotnog spola.

ona i on

Kejti Hol (18), provela je prvih 15 godina svog života kao dječak Luck, dok je Erin Endrus (16), rođen kao djevojčica Emerald koja je briljirala na časovima baleta i osvajala nagrade na izboru za miss.

Oboje su imali problema što su rođeni “u tijelu kom ne pripadaju” i često su zbog toga bili žrtve napada, piše TheSun.

Kejti se uvek osjećala kao djevojčica zarobljena u tijelu dječaka, a Erin obrnuto. Njih dvoje su se upoznali kada su krenuli na promjenu spola u Oklahomi i odmah se zaljubili jedno u drugo. Kejti kaže da su savršen par jer su oboje prošli kroz iste muke u detinjstvu i u svemu se razumiju.

Toliko djelujemo ubjedljivo sada – ja kao djevojka, on kao dječak da niko ni ne posumnja“, izjavila je Kejti. Erin kaže da je znao da želi da bude dječak od prvog dana škole. Kaže da je bio sav zbunjen dok je stajao u redu sa djevojčicama.

neobicni par

Ženske stvari me nisu interesovale. Govorili su mi da sam gay, ali ja se nisam tako osjećao“, rekao je Erin. Njihovi roditelji nisu baš tako jednostavno prihvatili činjenicu da se njihova djeca ne osećaju dobro u svom tijelu, ali danas nakon svega upravo onu su im najveća podrška.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: