Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Oglas momka iz Srbije postao potpuni hit – „Da rađa samo jedan pol, ne provocira, zdrave loze…”

Preuzmite sliku

Vranjancima koji su prolazili pored Zdravstvenog centra, pažnju je prethodnih mjeseci privukao bijeli papir zalijepljen na vratima centra.

Tekst sa papira nije se odnosio na obaveznu upotrebu zaštitnih maski ili nešto slično, već je bio intimnije prirode – oglas za ženidbu.

Osnovni razlog zbog kojeg je budući mladoženja odlučio da svoju ponudu, ali i zahtjeve, okači baš na ovo mjesto je što traži medicinsku sestru i to u stalnom radnom odnosu. Ipak, njegovi zahtjevi ne završavaju se ovdje, evo šta traži.

U oglasu stoji:

– Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, crnokos, smeđe oči, rođen ocjenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč i materijalno obezbjeđen, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosjedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu djevojku, zdrave loze, visoka, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj mjeri besna i objesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i stvara porodicu, rađa zdravlja Bože mušku zdravu djecu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog… Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel…“, piše u oglasu koji je potpisan s “Dr Joj Boli”. (objektiv.rs)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,