Nedjelja, 12. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Odveo mamu na safari, kad su im tigrovi skočili na auto pretrnula od straha

Youtuber Vitaly Zdorovetsky, čiji kanal prati preko 10 miliona ljudi, poznat je po raznim brutalnim spačkama, a ono što je učinio svojoj mami ona neće tako lako zaboraviti. 

Naime, Vitaly je u svom Ferrariju mamu poveo na safari, na što je ona pristala ne znajući da će joj ovo “ostaviti ožiljke do kraja života”, kako je najavio.

Njih dvoje su se mirno vozili, a u jednom trenu Vitaly je zaustavio automobil praveći se da se pokvario. Odjednom su se oko njih pojavili tigrovi koji su se počeli penjati po autu. Malo je reći da se mama prestrašila.

Počela je plakati i vrištati, a Vitalij je glumio da se i on boji. Tigrovi su se za kratko vrijeme povukli, pa je on otvorio prozore na autu, a koliko mu se mama tek izbezumila kad joj je kroz otvoren prozor ušao tigar i sjeo joj u krilo, teško je opisati.

Tad joj je ipak rekao da se radi o namještaljci, te da su tigrovi bezopasni, ali ona se još dugo nije mogla smiriti.

Ovo nije prvi put da je mami podvalio foru, ali čini se da mu ona to ne zamjera jer je u julu izreklamirala njegovu stranicu istrčavši na teren tokom Svjetskog kupa u kriketu oskudno odjevena.

Isto je učinila njegova atraktivna djevojka Kinsey Wolanski koja je polugola prekinula finale Lige prvaka.

Procjenjuje se da je upadima njegove cure i mame na terene najpoznatijih sportskih događanja te medijskim napisima o tome Vitalijeva porno stranica dobila reklamu vrijednu nevjerojatnih 3,97 miliona dolara. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,