Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Odvela pomeranca na šišanje, a nakon tretmana ga nije prepoznala

Preuzmite sliku

Neke pasmine pasa povremeno trebaju tretman uljepšavanja, a među njima je i pomeranac.

Međutim, jedan par šokirao se nakon što su svoju ljubimicu Dede ostavili na šišanju u jednom salonu u Singapuru. Henny You tvrdi da je Dede ostavila u salonu te ih zamolila da je ošišaju tako da nalikuje minijaturnom Shibi Inu.

  • Ali kad se vratila ugledala je svog psa potpuno golog. Umjesto da mu je dlaka podrezana, psu je izbrijano krzno na cijelom tijelu. Fotografije Dede je objavila u Facebook grupi Dog Lover Singapore gdje se požalila na rezultate tretmana.

  • “Suprug i ja smo odbili platiti, a nismo dobili ni ispriku. Rekli su nam da su samo slijedili upute, ali mi nismo tražili da se našem psu izbrije kompletno krzno, već da se ošiša škarama”, tvrdi Henny. Dodaje i da se njen pas sada trese jer mu je hladno pa joj za šetnju mora odjenuti dva kaputića.

  • “Pomerancu se krzno nikad ne smije izbrijati do kraja jer se tako uništavaju folikule dlaka. Nikad neće izrasti potpuno i u budućnosti nikad neće izgledati kao prije”, dodala je. Ističe da salon i dalje inzistira da plati uslugu, a izjave lokalnim medijima ne žele davati. (index.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,