Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Oduševio milione ljudi: Namjerno ostavlja ključ ispod otirača da bi ga lopovi pronašli, evo zašto…

Preuzmite sliku

Snimak s TikToka čiji autor ostavlja ključ ispod otirača lopovima postao je viralan na društvenim mrežama.

U snimku koja ima više od 4.1 milion lajkova Alex Biron objašnjava zašto ostavlja ključ ispod otirača – na vrlo očitom mjestu. Snimak je u samo jednom danu pogledalo više od 15.5 miliona ljudi, a ima i više od 20 hiljada komentara.

Biron kaže da je ideju dobio dok je stajao na svom prilazu. “Htio sam upakovati misterij i inspiraciju u jedan video”, rekao je Alex za Bored Pandu.

Alex kaže kako se u području u kojem živi redovno događaju provale i upravo zbog toga sakrio je ključ na tako očito mjesto. “Svakih šest mjeseci do godinu dana primijetim da je ključ nestao”, objašnjava u snimku.

@everydayalexImagine if someone duets this #fyp #viral #comedy #MotivationMonday

♬ original sound – Alex Biron

“No evo u čemu je stvar. To nije ključ moje kuće. Ne otključava ništa ovdje“, dodao je. “Ako razbojnik pronađe taj ključ, dogodit će se trenutak između radosti koju osjeća misleći da će ući do razočaranja kad shvati da ipak neće … I nadam se da će to dovesti do trenutka kad će pomisliti šta radi sa svojim životom. I možda će se promijeniti”, nastavlja Alex.

Zatim je objasnio kako ključ zapravo otvara sef u banci u Vancouveru.Ako neko od lopova vidi ovaj TikTok, pogledajte broj na tom ključu. On otvara sef u banci West End Vancity u Vancouveru. Unutra je nešto novca, self-help knjiga i šansa za započeti novi život. Sretno!”, poručio je.

Alex kaže kako je mala vjerovatnoća da će neko zaista iskoristiti ključ, ali kaže kako je presretan jer je njegov video postao viralan jer mu je jučer bio i rođendan, a i šansa da neko iskoristi ključ, sad se povećala. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,