Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Održavanje ljubavi: Muž osmislio genijalnu ideju i na neobičan način iznenadio svoju suprugu

Preuzmite sliku

Svi koji su dugo u braku znaju, da održavanje živosti iskre kod supružnika nije uvijek tako lako kao što se čini. Ipak, mnogi parovi uspijevaju imati sretne veze i prolaziti kroz mnoge stvari koje vam se postave na putu, piše Bored Panda.

Jedan od načina da se veza ispuni je da iznenadite supružnika. Ta iznenađenja ne moraju biti ekstravagantna. Spremite omiljenu hranu ili radite stvari koje vaša druga polovina voli dovoljno je da pokažete da vam je stalo do njih, prenosi Tuzlanski.ba.

Nedavno, čovjek po imenu Mark Lindsey postao je viralan zbog toga što se prerušio u privatnog vozača i dovezao suprugu s aerodroma

  • Međutim, ako ste vrsta osobe koja voli priređivati velika i vrijedna djela, nema nikoga da vas zaustavi. Uzmimo za primjer Marka Lindseya, koji je odlučio iznenaditi svoju suprugu na izvanredan način. Muškarac se odlučio prerušiti u privatnog vozača samo kako bi sa aerodroma pokupio suprugu i njene prijteljice.

  • Supruga i njezine prijateljice nisu se mogle prestati smijati kad su ugledali Marka odjevenog u odijelo. Nakon što je objavila fotografije na svom Facebook profilu, brzo su se pretvorile u viralne ostavljajući mnoge zaprepaštene Markovim iznenađenjem.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,