Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Od starih stvari koje je pronašao na ulici renovirao stan

Preuzmite sliku

Da li ste znali da od obruča koša možete da napravite lampu, od skejtova fenomenalnu policu za knjige, a od košarkaške lopte saksiju za cvijeće?

U svom domu sigurno imate neke stvari koje više ne koristite, ali ipak uz malo truda od njih možete dobiti sasvim drugačije stvari koje će opet biti u upotrebi Isto tako na ulici možete da ponađete dosta stvari koje na prvi pogled izgledaju kao nešto što treba da završi u kanti, ali uz ideje, vaš stan mogu da uljepšaju. To najbolje zna Adrian Vazkez koju je uredio kuću stvarima koje je našao na ulici.

@adrianvvlogs Turing a nightstand into a Joshua Vides inspired Night Stand #diy #stoopingnyc #furnituremakeover #homedecore #interiordesign ♬ original sound – welcome

Adrian je napravio unikatne stočice za dnevnu sobu od djelova kamenih stubova koje je prefarbao u crno, zatim je od starog toaletnog stočića koji je pronašao pored kontejnera napravio gramofon, od kolica za hranu jedinstvenu policu za piće, a od obične bijele posteljine i malo farbe dizajnirao slike koje je potom okačio na zidove.

@adrianvvlogs I found this chair in the trash 🤯 #stoopingnyc #interiordesign #homedecor #furnitureflip #ikeachair ♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Zatim je staru bijelu komodu preuredio samo sa crnim markerom u noćni stočić, a providna stolica koju je našao pored kante, savršeno se uklopila u ostatak njegovog stana.

Adrian je od stvari pored kojih svakodnevno prolazimo na ulici napravio prava umjetnička djela i svom prostoru dao unikatni pečat. (zadovoljna.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,