Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Obožava fitness i dizanje utega: “Želim biti najbolja bilderica i osvojiti prvo mjesto”

Preuzmite sliku

Brittany ‘Flex’ Watts (31) krenula je u teretanu kada je shvatila da nešto mora promijeniti u svom životu.

Živjela je s roditeljima u Oklahomi i radila u baru,  gdje je pila svake večeri, U međuvremenu u porodici su se pojavili zdravstveni problemi, pa je i to zabrinulo. Sada, ne samo da je zaluđena fitnessom, već je postala i 13. na svijetu u takmičenju za ženske bodybuildere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Flex (@bflex32) on

Kaže da ‘95% muškaraca u teretani ne može dizati istu težinu kao i ona’, a da je pandemija nije spriječila u postizanju ciljeva. Štaviše, sada podiže 360 ​​kilograma i nada se da će do kraja ove godine biti rangirana među pet najboljih u ženskoj ligi bilderica.Brittany sudjeluje u ženskim takmičenjima za šta se sedmicama priprema. Sudionicima se ocjenjuje mišićna definicija, sklad, simetrija i ukupni izgled tijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Flex (@bflex32) on

Ova takmičenja su joj promijenila život. Uz to što je pronašla svoju strast, upoznala je i dečka Julija. Svaki dan treniraju zajedno, a Brittany tvrdi da ga može pobijediti u bilo kojem bilderskom takmičenju. ,, U budućnosti se vidim kako još jače treniram kako bih bila još bolja, želim biti najbolja bilderica i osvojiti prvo mjesto. Svaki dan se budim sretna i motivirana.”, kaže Brittany. (vecernji.hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Flex (@bflex32) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje