Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Novac od svadbe potošio za odlazak na Mundijal pa zaručnici poslao poruku

Preuzmite sliku

Iz dana u dan dobijamo originalne poruke nogometnih fanatika koji su učinili sve kako bi ostvarili svoj san i gledali utakmice Svjetskog prvenstva uživo, a jedan meksički navijač otišao je korak dalje.

Neidentifikovani Meksikanac stigao je u Katar bez znanja njegove zaručnice, a da stvari budu gore, za to je iskoristio novac koji je spremio za svadbu.

Kada je stigao u Katar, Meksikanac je poslao hit poruku za svoju zaručnicu u nadi da će mu oprostiti to što je slijedio srce i otišao bodriti svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

“Draga zaručnice, oprosti mi! Iskoristio sam novčana sredstva za vjenčanje kako bih stigao u Katar”, stoji u poruci koja je brzo obišla svijet. Ne treba ni naglašavati na šta su sve spremni temperamentni Meksikanci kako bi gledali svoju reprezentaciju.

Veliki broj navijača ove zemlje stigao je u Katar, ali nakon prva dva kola nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo zbog toga što je reprezentacija osvojila svega jedan bod i prolazak grupe je pod velikim znakom pitanja.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,