Petak, 24. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nova poslastica iz Ferrera: Štapići vafla punjeni mliječnom kremom, čokoladom i komadićima keksa

Preuzmite sliku

Proteklih mjeseci vidjeli smo razne proizvode koji su nas oduševili, a Tronky je posljednji u nizu slatkiša u kojima ćemo uživati. Kinder Tronky je još jedna od nizu slastica koje će nas raspametiti, a radi se o prutićima vafla punjenih mliječnom kremom, Kinder čokoladom, ali i komadićima keksa. 

Sredinom prošle godine Ferrero je izbacio novu deliciju pod nazivom Kinder Tronky, ali samo za kinesko tržište. Očito se taj potez pokazao vrlo dobrim, obzirom da su sada odlučili ovaj slatkiš lansirati na svjetsko tržište te se proteklih dana pojavio u Austriji, Novom Zelandu, ali i u Južnoj Americi.

  • Riječ je slatkom zalogaju u kakvim obožavamo uživati, pogotovo kad je riječ o slatkišima koji dolaze iz Ferrera. Proteklih mjeseci vidjeli smo razne proizvode koji su nas oduševili, poput čokoladnih jaja Ferrero Rocher punjenih kremom od lješnjaka i komadićima vafla, ali i Kinder Duo keksa s bijelom i mliječnom čokoladom. Kinder Tronky je još jedna od nizu slastica koje će nas raspametiti, a radi se o prutićima vafla punjenih mliječnom kremom, Kinder čokoladom, ali i komadićima keksa.

    Zasad ih još nismo vidjeli na policama europskih trgovima, ali pošto je Ferrero odlučio proširiti ponudu Tronkyja na svjetsko tržište, ne treba sumnjati da ćemo ih uskoro vidjeti i u našoj blizini. Cijena pakiovanja s pet prutića bi se trebala kretati oko jednog eura, a u ponudi će biti i multipakovanje. (Miss7.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: ,