Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Nisu znali da trebaju imati seksualni odnos da bi dobili dijete: Bračni par živio u ubjeđenju da dijete dolazi ‘tek-tako’

Preuzmite sliku

Rachael Hearson bila je medicinska sestra više od 40 godina, a za vrijeme svog radnog staža doživjela je mnoge neobične situacije. Svoja iskustva opisala je u knjizi Handle With Care, a za Mirror je otkrila da joj je jedan od najšokantnijih doživljaja bio rad s parom koji nije imao pojma da se trebaju seksati kako bi dobili dijete.

“To je bilo još u doba kada nije postojao internet”, započela je priču.

“Bili su braku već neko vrijeme i željeli su postati roditelji. Mislili su da su djeca produkt sklapanja braka i nisu imali pojma da trebaju imati seksualni odnos kako bi napravili jedno. Mislili su da će dijete doći tek tako”, rekla je.

“Morala sam raditi s njima i edukovati ih. Nije bilo lako, ali nakon nekoliko ponovnih susreta otkrili su da sada ne mogu skinuti ruke jedno s drugog”, dodala je.

Ispričala je i kako se jednom jedan pacijent samozadovoljavao dok je ona pričala s njegovom djevojkom o seksualnim prijestupnicima.

“Djevojka je bila trudna, a momak je imao povijest seksualnog uznemiravanja i došli su na tečaj kako bi se izborili s problemom. Dok sam pričala s njom, krajičkom oka primijetila sam šta momak radi u pozadini”, rekla je.

Rachael je priznala da ju je, uprkos tim iskustvima, posao medicinske sestre ispunjavao i da bi opet sve ponovila. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,