Subota, 28. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnji posao: Plaćaju mu za seks sa prostitutkama

Preuzmite sliku

John ima 60 godina, razveden je i plaćaju mu za seks sa prostitutkama.

 • prostitucija-22
 • On je jedan od privatnih detektiva koji u Australiji rade kao “lovci na bordele”, praveći se da su obične mušterije kako bi otkrili ilegalne seksualne radnike, piše The Independent.

  “Prilično sam siguran da bi dosta muškaraca bilo ljubomorno na način na koji ja zarađujem novac”, rekao je, dodajući u nastavku odgovor na pitanje da je ovo zaista odličan penzionerski posao.

  Njegov posao je neophodan jer vlasti nemaju pristup lokacijama bez sudskog naloga, zbog čega nisu u mogućnosti da razotkriju bordele koji se predstavljaju kao saloni za masažu. John ih zato snabdijeva detaljima o uslugama koje se nude, ispunjavajući izvještaje koji su ponekad i do tri stranice dugački, a uključuju datume, mjesta, ljude, ko, šta, kad, gdje i koliko.

  “To je dokument koji se koristi na sudu pa mora biti detaljan i precizan. Nije to nešto što možete sastaviti u nekoliko minuta”, izjavio je, dodajući da su saloni veoma često paravani.

  “Ako se baš posvetite traženju, možda uspijete da pronađete salon za masažu koji ne nudi seksualne usluge. Prema mom dosadašnjem iskustvu u samo tri navrata nisu mi ponuđene seksualne usluge za vrijeme tretmana”, pojasnio je.

 • sex-prostitucija
 • Lachlan Jarvis direktor je kompanije koja zapošljava seks-detektive.

  “Preferiramo ljude koji su samci i, naravno, moraju biti spremni na seksualnu aktivnost. Ne iznenađuje me kad čujem da ljudi kažu da su usluge koje mi nudimo apsurdan način trošenja novca poreznih obveznika, ali to je samo zato što ne razumiju da mi, na primjer, zaustavljamo zloupotrebu ljudi”, objasnio je.

  S druge strane, John sebe smatra srećnikom s relativno opuštenim i fleksibilnim poslom: “Nije to tipičan rad od 8 do 4, od ponedjeljka do petka. Nema vremenskih rokova i nikad se nisam osjećao ugroženo i zabrinuto za sopstvenu sigurnost”.

  (b92)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje