Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnja ponuda: Usvojite muškarca

usvojimuskarca1409
Preuzmite sliku

U Parizu je otvorena prodavnica \”adopte-un-mec\” (usvojite muškarca). Butik je otvoren u utorak i obećava maksimalno uživanje u kupovini za žene koje traže \”čovjeka svojih snova\”.

\"usvojimuskarca1409\"Francuske kupoholičarke od sada će iz kupovine moći da se vrate s muškarcem pod rukom. Naime, butik \’Usvojite muškarca\’ otvorio je svoja vrata ove sedmice u Parizu obećavajući vrhunsko šoping-iskustvo svakoj Parižanki koja traga za \'gospodinom pravim\’. Neženje obučeni u kostime poziraju u staklenim kutijama za igračke dok ih mnogobrojne žene razgledaju.

Na ideju za otvaranje ovakvog butika došla je francuska stranica za spajanje parova \”AdopteUnMec.com\” koja je osnovana 2008. Muškarci se na njoj mogu registrovati i objavljivati profile za samo jedan euro dnevno, dok je ženama izrada profila besplatna.

\"adopteunmec\"

U staklenim kutijama za igračke nalaze se muškarci koji imaju profil na stranici, a žene ih mogu kontaktirati putem stranice ili se mogu na licu mjesta snjima  upoznati i porazgovarati u butiku.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: