Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nestalu bakicu našli u studiju za tetoviranje (VIDEO)

Preuzmite sliku

Svojim iznenadnim nestankom jedna bakica u Sjevernoj Irskoj izazvala je pravu paniku među članovima svoje porodice i osobljem staračkog doma u kom živi. Srećom pa je brzo pronađena, ali na mjestu gdje je malo ko očekivao da je nađe – u obližnjem studiju za tetoviranje!

 • baka-nestanak-tetoviranje2
 • Kada je prošlog petka Tony Sellers došao da obiđe svoju 79-godišnju majku Sadie u domu za penzionere zatekao je praznu sobu, a niko od zaposlenih nije znao da mu kaže gdje je otišla.

  Kroz glavu su mu prolazili najjeziviji scenariji, jer se njegova slabo pokretna majka rijetko udaljavala iz svoje sobe.

  Data je uzbuna i pokrenuta potraga za nestalom ženom.

  Prilikom ispitivanja radnika neko se dosjetio da je starica izašla iz doma u društvu neke djevojke. Nekoliko trenutaka kasnije telefon je zazvonio i potvrda je stigla: stara gospođa je u društvu svoje unuke Samanthe u… studiju za tetoviranje.

  Sadie je jednostavno došlo da se tetovira.

  Na pitanje novinara kakva je bila reakcija porodice, ona je odgovorila: “Baš me briga za njihovo mišljenje. U mojim godinama treba živjeti svaki dan kao da je posljednji.”

  Što se bola tiče, ona je rekla da pamti gore trenutke.

  “Upitala sam tatu majstora koliko će dugo da traje, a on mi je rekao da je već završio. Nisam ništa osjetila”, ispričala je nestašna bakica za Daily Mirror.

  Zadovoljna novim iskustvom, Sadie je obećala da će još koji put navratiti u studio. (24sata.info)

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,