Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Neobični mladenci: Mlade akrobate planiraju da se vjenčaju u 12 zemalja, zasada se fotografisali u 7 (FOTO)

Preuzmite sliku

Mlade akrobate odlučile su da se u raznim pozama fotografišu za svoje vjenčanje, a planiraju da zemalja ukupno bude 12

Cheetah Plat i Rhiann Woodyard su akrobate, a pored svog posla, najviše vole putovanja i jedno drugo. Zato, kada su odlučili da stanu na ludi kamen, riješili su da to urade širom svijeta i u najnevjerovatnijim pozama.

Tako je fleksibilni par svoju avanturu započeo 8. februara, kada su se iz Los Angelesa uputili u Bogotu u Kolumbiji, gdje su obavili prvu ceremoniju vjenčanja.

Odatle su otišli u Španiju, zastali u parku kako bi ovjekovječili još jedan akrobatski poljubac…a zatim rekli sudbonosno da u Madridu.

Sljedeća destinacija simpatičnog para bio je Maroko, gdje su malo uživali u pješčanim dinama…pa se na proplanku sa predivnim pogledom na vodopade zakleli na vječnu ljubav.

Njihova sljedeća stanica bila je Irska. Pored katedrale stare 1.000 godina, obećali su da će njihova ljubav trajati i duže.

Ni u Egiptu, čini se, nije bilo ništa manje neobično, ali lijepo. Ispred vijekovima starih piramida, poljupcem su zapečatili svoje zakletve.

Nisu mogli da odole a da se ne fotografišu još jednom, kada im je u kadar upala kamila i učinila da fotografija bude zaista fantastična.

Nakon divnog vjenčanja u Egiptu, par je sletio u glavni grad Kenije, Najrobi. I tu su se vjenčali i zabavili kao nikad u životu! Jedini, ali sasvim dovoljan gost na vjenčanju u Keniji bila je žirafa, kojoj su se mladenci očigledno dopali.

Nakon odlične zabave u Keniji, par je posjetio Indiju. Na prelijepoj obali grada Mumbaja i, naravno, u nevjerovatnoj pozi, ovjekovječen je trenutak pred još jedno vjenčanje. A zatim su brak sklopili u tradicionalnom indijskom ambijentu.

Simpatični par sada se sprema da, poslije vjenčanja u 7 zemalja, posjeti i Tajland, Singapur, Australiju i Fidži, da bi se na kraju vratili u Kaliforniju, kako bi sklopili legalan brak, što će činiti ukupan broj od 12 destinacija gdje će biti vjenčani.

U međuvremenu, oni vježbaju akropoze i sa nestrpljenjem iščekuju kada će ponovo poletjeti na novu destinaciju.

(stil.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje