Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Neobična povezanost: Djevojka ima pokćerku od 19 godina, a prije joj je bila – dadilja

Preuzmite sliku

Krystle Kayture (29) kao tinejdžerka radila je kao dadilja i čuvala mnogu djecu.

Međutim, sve se promijenilo kada se zaljubila i udala za jednog tatu, koji je 20 godina stariji od nje i kojem je čuvala kćer. Na TikToku je podijelila video u kojem je podijelila svoju priču te šokirala brojne korisnike.

@krystlekayture We did this exact dance a year ago and clearly we have not improved. 😂 #XfinityFanthem #stepdaughter #stepmom #viral ♬ Ice Me Out – Kash Doll

Bivša dadilja objasnila je da je sa suprugom šest godina, a tri u braku te da je on bio razveden kada su se upoznali i zaljubili jedno u drugo. Osim novog supruga, Krystle je dobila i pokćerku, djevojčicu kojoj je nekada bila dadilja i koja sada ima 19 godina.

“Iako ona biološki nije moja – ona je moja djevojčica i ja je volim”, tvrdi Krystle.

@krystlekayture 6 years later ✨ #fyp #agegap #RufflesOwnYourRidges #nanny ♬ original sound – kay💗

Dodala je i da ima vlastitog sina, iz prethodne veze, nakon što je rodila s 18 godina, ali i da njezin suprug ima sjajan odnos s njim te ga je prihvatio kao vlastitog sina. Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od dva miliona pregleda, a mnogi korisnici u komentarima našalili su se o njihovom braku.

“Uvijek padnu na dadilju”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “I sada čuvaš njegovu kćer potpuno besplatno.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,