Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Neobičan, ali originalan način na koji je jedan farmer zaprosio djevojku

Preuzmite sliku

Kad je riječ o vjeridbi, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. Ali jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.

Naime, Chris Gospel (30) svoju je djevojku Eilidh Fraser (30) zaprosio tako što je na svojoj kravi, markerom za stoku ispisao “Hoćeš li se udati za mene?” Kad je buduća mladenka ugledala natpis, Chris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je pristala.

 • “Kurlitop je Elidithina najdraža krava”,  rekao je Chris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

  “Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku”, pojasnio je Chris.

  Dok su se približavali kravi Kurlitop, Elidith je nešto bilo neobično.

  “Kurlitop je došla do nas i Elidith ju je pitala šta je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla – da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena – rekao je Chris.

  Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, ali Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Kurlitop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. (NN)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,