Ponedjeljak, 6. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ne znaju čuvati tajne: Tri znaka horoskopa kojima ne treba olako vjerovati

Preuzmite sliku

Svi trebamo neku osobu od povjerenja s kojom možemo podijeliti svoje tajne, no astrologija kaže da neki horoskopski znakovi ne znaju čuvati tajne. Ovo su tri znaka horoskopa kojima ne treba vjerovati olako.

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su jako inteligentne. Ribe su dobri prijatelji, ali ipak nije baš dobra ideja olako vjerovati Ribama. Naime, ako dođe pravi trenutak za to, neće im biti problem odati vaše tajne i podijeliti ih s drugima.

Ribe su većinom prilično opsjednute same sobom pa ako dođu u situaciju da biraju između sebe i vas – izabrat će sebe ispred bilo koje druge osobe. Sljedeći put kad se povjerite Ribama, imajte na umu da možete svašta očekivati.

Strijelac

Strijelci su zabavni i entuzijastični, uživaju u dobroj zabavi i to im je većinu vremena prioritet. Ako im je dobro i zabavno s vama, sve je u redu. No, ako se nekad pojavi problem u vašem odnosu, nemojte očekivati da će i dalje čuvati vaše tajne.

Lav

Lavovi su jednostavni, opušteni ljudi i po prirodi su jako veseli, piše Pinkvilla. Dobri su prijatelji i ne voli izdati nečije povjerenje. No, ako je u pitanju njihov ponos ili porodica, neće zadirati od toga da odaju vaše tajne.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,