Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ne samo da vas budi, već vam donosi i miris svježe kafe: Ovaj alarm će vam se sigurno dopasti

Preuzmite sliku

Nikome alarm nije omiljeni predmet u kući i zvuk alarma ujutru je nešto što može da vas izludi, naročito ako i inače niste osoba koja voli jutra i rano ustajanje.

Međutim, postoji jedan alarm koji će vam odgovarati, jer on ne samo da vas budi, već vam odmah donosi miris svježe kafe i omogućava da napravite šolju kafe iz kreveta. Alarm-aparat za kafu pod nazivom The Barisieur 2.0 je osmišljen je tako da olakša buđenje i pretvori ga u pravo uživanje.


Originalna varijanta imala je mini frižider za mlijeko, fioku za skladištenje kafe, indukcioni kalem i digitalni sat. Nova verzija pruža i dodatne mogućnosti.

Dostupna je u crnoj i bijeloj boji, sa istim originalnim dizajnom, ali je sistem poboljšan, tako da je sada lakše skuhati kafu, a možete napraviti i čaj. Staklena posuda dozvoljava da odaberete koliko će jak biti vaš napitak, a i sami odlučujete kada će on biti sipan u šolju. Sve to je vrlo jednostavno obaviti čak i iz kreveta, a pored svega, tu je i punjač za telefon, tako da nam se čini da bi ovaj aparat mogao postati jedan od najomiljenijih u kući. (Citymagazine.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,