Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Navijač Engleske istetovirao trofej prije finala: “Svi mi se smiju, ali neću je brisati”

Preuzmite sliku

Prije utakmice finala Eura, engleski navijači bili su uvjereni u pobjedu Gordog Albiona protiv Italije i veliko slavlje poslije utakmice. 

Neki su išli tako daleko da su nekoliko dana prije finala počeli tetovirati tijelo u znaku Eura i osvojenog naslova, a jedan je napravio pravo umjetničko djelo na svojoj na nozi.

On je istetovirao pobjednički pehar s poznatom krilaticom “It´s coming home” koja znači povratak titule u Englesku, kolijevku fudbala.

Poslije finala u kojem su nakon boljeg izvođenja penala slavili Italijani s 3:2 (nakon 120 minuta bilo 1:1) ovom navijaču sigurno nije bilo dobro, a razočarenje, što porazom što tetovažom, bilo je na vrhuncu.

On kaže da je razmišljao sam o jednoj stvari.

– Nisam razmišljao o tetovaži, samo sam želio da Engleska pobijedi. Svi smo ušutili, bilo je užasno, a onda su me podsjetili na tetovažu. Ne želim je skinuti. Ljudi mi govore da bi je trebao prekriti, ali neću. Možda bih samo mogao promijeniti godinu s 2020. na 2024, kazao je Luis Holden (Lewis), aludirajući na naredni Euro, prenio je SkySports.

Dodao je kako je tetovaža nasmijala mnoge Italijane koji su mu se javili.

– Oni misle da je to presmiješno. Kao i moja porodica. Puno italijanskih navijača poslalo mi je poruku, ali samo sam se nasmijao na to, zaključio je engleski navijač.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,