Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Naručila je ‘savršenu’ vjenčanicu putem interneta, ali nije dobila ni slično

Preuzmite sliku

Nije tajna da naručivanje odjeće putem interneta može biti rizično – ako je niste isprobali prije kupovine, nikad ne znate što ćete dobiti.

Ipak, buduća mladenka odlučila je riskirati jer je pronašla ‘savršenu’ vjenčanicu po povoljnoj cijeni, ali ostala je šokirana kada je vidjela šta je došlo u pošti, prenosi mirror.co.uk.

Meaghan Taylor  na Wishu je pronašla vjenčanicu za samo 125 KM, ali kada je pošiljka stigla na njenu adresu shvatila je da uopće ne liči na fotografije vjenčanice s aplikacije za kupovanje.

  • “Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela šta je stiglo. Nimalo nije izgledalo poput fotografije prema kojoj sam je naručila. Bila sam prilično slomljenog srca, ali nisam se mogla suzdržati od smijeha”, kazala Meaghan.

    Kontaktirala je korisničku podršku Wisha te zatražila povrat novaca, ali i s tim je imala problema.

  • “Tražila sam povrat novca, ali rekli su mi da trebam originalnu ambalažu i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo vjenčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac.”

    Ipak, uspjela je pronaći smiješnu stranu cijele priče te je svoj neuspjeli pokušaj kupovine preko interneta podijelila na Facebook profilu. Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi nisu mogli vjerovati kolika je zapravo razlika između vjenčanice koja je došla i one s fotografije.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,