Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Napravio DNA test pa otkrio porodičnu tajnu: ‘Bio sam sin jedinac, a sad imam 30 braće i sestara’

Preuzmite sliku

Andy Nabil podijelio je na TikToku video u kojem detaljno opisuje ‘najluđu sedmicu u svom životu’, u decembru prošle godine nakon što je napravio DNA test i otkrio da nije sin jedinac kako je mislio cijeli svoj život.

,,Je li još ko radio DNA test i slučajno otkrio porodičnu tajnu?”, pita Nabil u svom videu, a onda objašnjava da se na testiranje odlučio da sazna odakle tačno potječe i gdje su mu porodični korijeni, ali rezultati testa su mu otkrili puno, puno više. Tata mu je rekao, kaže, da potječu iz Francuske i Engleske, pa se iznenadio kad mu je genetski test pokazao da ima rodbine u Irskoj.

Odlučio je sam provjeriti o čemu se radi i saznao da je zapravo dijete donora sperme, zajedno s još tridesetero djece koja potječu od istog davatelja.

@kingnabil69#stitch with @meezersqueezer #greenscreen My AncestryDNA story and the most insane weekend of my life. #stitch #ancestrydna #siblings #23andme

♬ original sound – Andy Nabil

,,Pronašao sam svog biološkog oca i 15-ero druge djece u Meksiku. Prije dva dana bio sam sin jedinac, a sada sam drugi najstariji od 31 djeteta.”, ispričao je mladić u videu svoju nevjerovatnu priču. Očekivano, njegova je ispovijest brzo postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali zašto mu roditelji nisu jednostavno rekli istinu. Da odgovori na brojna pitanja i komentare Nabil je snimio još jedan video u kojem je objasnio da su ‘roditelji znali da će raditi DNA test i da su vjerovatno čekali da ih sam pita, a kad ih je pitao je li istina da potječe od donora sperme, potvrdili su. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,