Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon prepirke na \”Facebooku\” pretučen bosanski Rambo

bosanski rambo
Preuzmite sliku

Kličiću, koji je bh. javnosti poznat po nadimku Rambo i videoklipu \”Born for Aktion\”, polomljena rebra.

\"bosanskiNedžad Kličić (34), poznatiji javnosti kao Rambo, teško je povrijeđen kada ga je u Cazinu pretukao Agim Murtić (34). Kličić je u Kantonalnu bolnicu „Dr. Irfan Ljubijankić\” u Bihaću, kako saznajemo, dovezen s lomovima rebara, povredom grudnog koša, slomljenom vilicom, a prema riječima našeg izvora iz bolnice, nije se sjećao šta mu se dogodilo. Trenutno se nalazi na Odjelu hirurgije II i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno.

Pozvao policiju

Kličić je s mobilnog telefona pozvao policiju i kazao da je napadnut u Puškarima kod automehaničarskog servisa \”Semanić\”. Policija ga je na mjestu događaja zatekla na tlu, a imao je teške tjelesne povrede. Na mjestu događaja bio je i njegov napadač – kazao je u izjavi za \”Dnevni avaz\” Marijan Šimić, vršilac dužnosti policijskog komesara Unsko-sanskog kantona.

Murtić koji je u tuči, prema Šimićevim riječima, zadobio lakše tjelesne povrede, priveden je u policiju na ispitivanje, a o ovom događaju upoznat je i dežurni kantonalni tužilac.

Murtić i Kličić su, navodno, prije tuče imali verbalni sukob putem Facebooka, gdje su pale uvredljive riječi. To je bio motiv šaketanja u kojem je Rambo izvukao deblji kraj.\"mjesto

Krivična djela

Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu \”Born for Aktion\” (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe \”Barel\” u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Pogledajte spot Bosanskog Ramba \”Rođen za akciju\”

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: