Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nakon prekida bacio se u akciju: Za dvije godine promjenio 170 žena!

sex party
Preuzmite sliku

Nakon bolnog prekida, odlučio je da se “baci u akciju”.

sex party

Muškarac (21) iz Zimbabvea iz čuvenog Bulavajo naselja već dvije godine je ovisan o seksu, za 24 mjeseca ovaj mladić imao je seks sa čak 170 žena. Ovaj “Kazanova”, popularan u svom naselju kao Sikareza, budući je inžinjer, a objašnjavajući svoju ovisnost, istakao je kako je ona posljedica prekida.

– Bio sam u vezi sa djevojkom koju sam jako volio. Planirali smo i da se vjenčamo, međutim ona nije željela seks prije braka i ja sam to poštovao. Kasnije sam saznao da me je prevarila sa najboljim drugom i da me je lagala – rekao je Sirakeza, i dodao kako ga je to potpuno slomilo.

Nakon bolnog raskida, odlučio je da se “baci u akciju”.

– Želio sam da se oslobodim boli koju sam osjećao. Tražio sam utjehu u drugim ženama, ali sada su one postale moja opsesija. Ne mogu da izdržim dan bez seksa. Potrebna mi je pomoć i djevojka koja će da me voli – rekao je Sikireza, i dodao kako ga žene jednostavno obožavaju.

Statistički gledano, Sirakeza je tokom 730 dana u prosjeku imao seks svaki četvrti dan. Upitan za svoje zdravlje, rekao je da ako ovako nastavi, neće još dugo izdržati.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: