Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Najviše u životu žalim što sam dobio dijete. Žena se slaže sa mnom’

Preuzmite sliku

Sam je izazvao brojne reakcije i komentare na Twitteru

“Žena i ja smo željeli troje djece. Dobili smo jedno, a nakon nekoliko godina odlučili smo da nam je jedno dovoljno. Iako volim svog sina, sad poznajem sebe dovoljno da dobro znam koji su izazovi roditeljstva te mogu reći da najviše u životu žalim zbog toga što sam imao dijete. Moja žena se slaže”, napisao je na Twitteru pisac Sam McRoberts.

 • Njegova objava izazvala je brojne negativne reakcije.

  “Kako tužno i krajnje sebično. To što volite i odgajate dijete je važnije od svih karijernih postignuća, školovanja i viška slobodnog vremena. Stavili ste te stvari ispred svoje krvi i mesa. Vrijeme je da razmislite o svojim prioritetima”, poručila mu je kolumnistica Kimberly Ross.

  “Kako može to objavljivati tako javno, pa njegovo dijete bi to moglo jednog dana vidjeti”, zapitao se drugi korisnik Twittera.

  “Ovo je bilo odvratno za pročitati. Moja žena i ja smo upravo ušli u postupak usvajanja”, komentarisao je još jedan korisnik Twittera.

  “Ovo je možda najtužniji tvit ikada. Nikad neću shvatiti zašto netko želi ovako nešto podijeliti sa svijetom. Ponavljam, tužno”, još je jedan od tvitova.

  Sam se uskoro ponovno oglasio:

  “Svoje dijete volim i on zna da je voljen. Igram se s njim svakodnevno satima, idemo skupa u park, gledamo tv… Samo želim reći da bi život bez djece bio jednostavniji”, naglasio je. (Index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,