Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najsmrdljivi čovjek na svijetu: Nije se okupao od 1974. godine (VIDEO)

smrdljivi-Kailash-Singh
Preuzmite sliku

Indijac Kailash Singh (66) je davne 1974. godine poslušao svećenikov savjet da će dobiti sina ako se prestane kupati. Danas ima sedam kćeri i ne odustaje od zavjeta…

\"smrdljivi-Kailash-Singh\"Odluku da se neće kupati donio je davne 1974. godine, malo nakon što se oženio. Naime, svećenik mu je zagarantirao da će dobiti sina ako se prestane kupati i šišati. Danas vjerojatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu ima sedam kćeri i nijednog sina, ali tvrdi da je sretniji od većine ljudi koji se svakodnevno brinu za higijenu. Njegovi \'dredovi\’ dugi su gotovo dva metra.

Iako svećenikov savjet očito nije bio dobar, muškarac se i dalje odbija kupati, a mogao bi se predomisliti samo ako dobije sina. No, malo je vjerojatno da će ovaj 66-godišnjak dobiti još jedno dijete sa svojom ženom (60).

Cijela situacija možda bi bila prihvatljivija kada bi Kailash imao manje fizički zahtjevan posao. Međutim, on svoj posao obavlja u području gdje temperature rastu i do 47 stupnjeva Celzijevih. Njegova žena Kalavati Devi se dugo vremena privikavala na smrad. Pokušala ga je na razne načine uvjeriti da odustane od zavjeta, čak mu je prijetila da više neće s njim spavati u istom krevetu, ali na kraju je ona bila ta koja je odustala, piše Oddity Central.

Obitelj ga je pokušala nagovoriti da se okupa u obližnjoj rijeci, ali uspješno se izborio sa svima i pobjegao uz poruku da će radije umrijeti nego se okupati. Njegova kćer, koja se zbog velikih vrućina tušira barem dva puta dnevno, ne razumije kako njezin otac izdržava.

Ipak, Kailashu je stalo do osobne higijene. Svaku večer on obavlja \'vatreno kupanje\’ kako bi se riješio neugodnih mirisa. Njegov oblik kupanja uključuje pušenje marihuane, molitvu bogu Šiva i ples oko vatre. On tvrdi da se na taj način rješava smrada, ali njegova obitelj i susjedi s tim se ne slažu.

Izvor: 24sata.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: