Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najsmješniji oglas: Mercedes ubio tri jelena, za debeljucu posebni pregovori

auto-oglas-debeljuca
Preuzmite sliku

Ako ste ikada duže vrijeme gledali oglase za automobile na internetu, vjerovatno ste naišli na neke koji su vas iskreno nasmijali. Međutim, teško da ste ikada naišli na ovakav.

auto-oglas-debeljuca

Naime, jedan Britanac je svoj Mercedes-Benz “E320 CDI” iz 2000. godine ponudio na prodaju preko portala “eBay” na vrlo neobičan način.

Osim punije supruge vlasnika njemačkog automobla, koja zanosno pozira pored automobila, na njemu i u gepeku, tu je podjednako bizaran, ali i iskren opis:

“Ako tražite besprijekorni, dobro očuvan primjerak Mercedesa E320 CDI…na pogrešnom ste mjestu”, upozorio je duhoviti prodavac.

“Od kada se nalazi u mom vlasništvu, automobil je korišten za obične i reli trke, više puta je udaran, ubio je tri jelena, dok je enterijer više puta uništen, da ne pominjem da je moja supruga udarila zadnje krilo nogom kada sam joj rekao da bi trebalo ponekad da pojede salatu.”

Jedna od glavnih prednosti automobila je veliki gepek

Njegova iskrenost se tu ne završava:

“Podizači odlično funkcionišu, tako da nećete ni primjetiti da klima uređaj ne radi.”

Potencijalnim kupcima je poručio:

“Ne pokušavajte da spustite cijenu – znamo šta fali automobilu, prešli smo 65.000 kilometara u njemu. Samo ozbiljne ponude! Još jedna stvar – o debeljuci sa slika možemo da pregovaramo, od vas zavisi da li ćete je dobiti uz kola”, završio je Englez vjerovatno najbizarniji oglas za prodaju automobila ikada postavljen.

Da li su kupci odgovorili istom mjerom, procjenite sami: trenutna cijena iznosi 176.000 evra! (PressOnline

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: