Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najiskrenija baka ikad: Rangirala ko su joj najdraži unuci

Preuzmite sliku

Umjesto da pokušava sakriti koji su joj unuci najdraži, ova baka to ponosno pokazuje svima koji joj uđu u kuću.

Na zid je postavila tablicu s brojevima od 1 do 10 pored kojih stavlja magnetiće sa slikama svojih unuka i pozicionira ih od najdražih prema manje dragima. Mary LaMorte iz New Jerseyja postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je jedan od njezinih unuka, Dan LaMorte, podijelio njezinu drvenu ploču s natpisom “Porodica” i 10 magneta sa slikama kojima ova baka ocjenjuje svoje unuke.

Baka nije ljubitelj tetovaža

Dan, inače komičar iz New Yorka, objasnio je u sada već popularnom TikTok videu da ocjena ovisi o njihovom ponašanju i postupcima. 27-godišnjak je bio vrlo ponosan na svoje mjesto na ploči pod brojem četiri, ali nije dugo ostao visokopozicioniran zbog toga što se tetovirao.

“Moja baka ima drvenu ploču na kojoj rangira unuke od 1 do 10, ovo su lica nas unuka na magnetima. Ja sam pod brojem četiri, ali sam uradio dvije nove tetovaže, pa sam malo nervozan jer ne znam hoću li sad moći zadržati svoje mjesto na ljestvici.”

@danlamorte My ranking on my grandma’s leaderboard after showing her my new tattoos 👵🏻❤️‍🩹😩 #savage #funnyvideo #family #familyvideo #funny #grandma #grandmavideo #lmfao #familything #familyfun #familyfeud #grandparents #tattoo #ranking #rankingstuff #funnygrandma #familycomedy #cousins #cousinsgoals ♬ original sound – Dan LaMorte

U trenutku snimanja videa pozvao je baku da dođe i pokazao joj nove tetovaže. Mary je duboko uzdahnula, odmahnula rukom i spustila Danov magnetić pokraj broja 10. “Eto šta mislim o tvojim tetovažama”, čuje se kako govori u videu.

Različite reakcije korisnika TikToka na video

Kratki isječak pregledan je više od dva miliona puta, lajkalo ga je 280 hiljada ljudi, a stotine korisnika su ostavile komentare. Dok je nekima ovaj bakin postupak presmiješan, drugi su ovakvo rangiranje shvatili ozbiljno i zapitali se što ona time pokušava postići.

“Ovo je mnogo bolja metoda nego u mojoj porodici. Kod nas se sazna tko je miljenik tek kad se krenu otvarati božićni pokloni“, rekao je jedan korisnik. “Baka je fantastična, lol”, dodao je neko drugi.

Međutim, mnogo je ljudi doživjelo sistem rangiranja ozbiljnije nego što je iko u porodici očekivao. “A ja sam mislio da je moja porodica toksična…”, komentirao je jedan korisnik. “Ovo se čini duboko problematično“, rekao je drugi i upitao liječi li baka na ovaj način svoje traume iz djetinjstva. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,