Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Najidentičnije blizanke na svijetu idu na dejt sa istim muškarcem i žele da se udaju za njega

Preuzmite sliku

Ponekad možemo osjećati da blizanci imaju izvanredne, gotovo telepatske, kvalitete.

Današnje predstavljene heroine ne samo da izgledaju identično, već i rade sve zajedno i, pa, čak su i zaljubljene u istog muškarca. Identične sestre se osjećaju loše kada su razdvojene. Anna i Lucy DeCinque su sestre koje se najčešće opisuju kao “najidentičnije blizanke na svijetu”, piše Bright Side.

Dijele sve od svoje odjeće i ogromnog kreveta do njihovog zajedničkog dečka, Bena. Dvije sestre su također zvijezde TLC šoua, Extreme Sisters, i priznaju da čak idu u kupatilo zajedno. Anna je rekla u intervjuu: “Kada ide u toalet, ja idem s njom; kad se istušira, ja idem s njom. Nikada se ne rastajemo. Mislim da ne bismo funkcionisald jedna bez druge. Imamo tjeskobu zbog razdvajanja”, prenosi Tuzlanski.ba.

 • Ponekad se ponašaju kao jedna osoba. Imaju strah od razdvajanja kada nisu zajedno. Ne mogu živjeti kada je druga daleko od vida, pa čak mjere i hranu koju konzumiraju tako da je potpuno jednaka i imaju identičan ukus.

  „Zajedno se tuširamo, zajedno šminkamo, idemo u krevet u isto vrijeme, jedemo zajedno, gladni smo zajedno, sve je isto. To bi moglo biti opsesivno, ali ovako želimo živjeti svoj život, živimo kao jedna osoba”, rekle su sestre tokom emisije.

 • Ali njihov ljubavni život izaziva pometnju među obožavateljima čak i više nego njihove navike. Blizanke žele da budu mame. Anna i Lucy su nedavno otkrile da su zaručene za istog muškarca i da planiraju da imaju bebe u isto vrijeme. Ova vijest izazvala je žestoku debatu na internetu nakon što su dodale da će obje biti mame djeci jedne drugoj.

  Dok su blizanke bili uvjerene u svoju odluku, njihova mama se tome usprotivila, rekavši da bi beba koja ima dvije mame jednostavno bila čudna. Međutim, žene su dobile ogromnu podršku od svojih obožavatelja i ostaju motivisane u svojim odlukama.

 • Njihov zajednički dečko je veoma odan u vezi sa odlukama sestara, koji je zaprosio sestre prošle godine, ali još se nisu vjenčali, jer je poligamija zabranjena u Australiji. Međutim, ostajući u vezi, Ben ima puno razumijevanja u svim stvarima koje ovaj dvojac pokazuje, uključujući njihovu izuzetnu vezu.

  Obje sestre odbijaju komunicirati s ljudima koji kritiziraju njihov način života i njihovu sretnu vezu. Lucy je objasnila: „Ben razumije našu vezu i ne osuđuje nas. Tako je bilo od prvog dana. Nikada nije bilo ljubomore.” (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , ,