Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Način na koji držite mobitel može da otkrije vaš karakter

Preuzmite sliku

Naučnici su istraživali kako ljudi drže svoje telefone.

Pokazalo se da to direktno odražava našu ličnost. Postoje četiri osnovna načina držanja telefona, a svaki od njih odgovara određenom karakteru.

 • A. Držite telefon u jednoj ruci i kucate tekst palcem

  Ako držite telefon jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvijek znate šta je za vas dobro, a šta je loše. Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namjerno nikoga uvrijediti. Umijete da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

  B. Držite telefon sa obje ruke i kucate tekst palcem

  To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osjećanja i zbog toga vaš partner možda osjeća nedostatak ljubavi.

  C. Držite telefon objema rukama, koristite oba palca za biranje

  Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100% razumjeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouvjerenosti. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

  D. Držite telefon jednom rukom i kucate tekst kažiprstom druge ruke

  Vama je svojstveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mjesta. Takvi ste i u ljubavi – ona je za vas tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom.  (ddl.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,