Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Na facebooku dala oglas za momka: Dobila romantični CV savršenog kandidata

oglas facebook
Preuzmite sliku

Ako na društvenim mrežama napišete da tražite momka, mogli biste da dobijete neke veoma neobične prijedloge, ali mogli biste i da se iznenadite. Evo šta se dogodilo jednoj američkoj studentici.

\"oglas

Jedna djevojka je u šali na Facebooku ostavila oglas da traži partnera. Nedugo zatim, ispod vrata njene sobe u studentskom domu sačekala ju je koverta sa pravom pravcatom ponudom u pisanoj formi.

Ponudu je napisao njen kolega student, veoma zainteresovan da joj bude partner, a započeo je ovako:

Pišem ti u vezi sa pozicijom dečka. Postao sam svjestan ove ponude kada se pojavila 29. avgusta 2012. godine na društvenoj mreži Facebook. Već imam diplomu iz agronomije, a trenutno studiram vazduhoplovne sisteme. Na svim formularima mi piše da sam singl. Osjećam da sam kvalifikovan za ovu poziciju. Draga sam osoba i sve u svemu dobar čovjek – nahvalio se samouvjereni kandidat.

Mladić je u nastavku pisma, krajnje ozbiljnim tonom kao da šalje aplikaciju na konkurs za radno mjesto u multinacionalnoj kompaniji, obrazložio kako je kvalifikovan za ovu poziciju jer ima nepresušnu toleranciju prema šopingu, opušten je, voli da se mazi i obožava oralni seks. Kao svoju najveću vrlinu je naveo sposobnost istinskog i strpljivog slušanja, a bonus je i to što umije sam sebi da spremi obrok.

Objasnio je i da ima odličnu sposobnost orijentacije, što bi djevojci trebalo da govori da se sa njim nikada neće izgubiti niti skrenuti sa pravog puta, a odličan je u igranju igrica, posebno na platformama Playstation 3 i Xbox Live.

Nadam se da ću dobiti priliku da komuniciram s tobom, tvojim prijateljima i porodicom. Čvrsto vjerujem da me moja iskustva, obrazovanje i vještine čine savršenim kandidatom za poziciju tvog dečka. Možeš me dobiti na mobilni telefon ili putem e-maila, kada god poželiš. Unaprijed se radujem šansi da zajedno u skorijoj budućnosti prodiskutujemo o ovoj poziciji – završio je pismo javnosti nepoznati mladić.

Djevojka je ovo pismo stavila na Internet i od tada dobija razne komentare, od onih koji smatraju da bi definitivno trebalo da izađe na sastanak s tajanstvenim kandidatom, pa do onih koji joj savjetuju da se što prije uda za njega. Ipak, postoje i oni koji joj prije bilo čega savjetuju da prvo zatraži zdravstveno uvjerenje i potvrdu da nije osuđivan, pa tek onda da krene u akciju.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: