Nedjelja, 31. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muža je uhvatila u prevari, a onda je uslijedila osveta

Kada je Brandi Lee uhvatila supruga kako je vara bila je slomljena, no nakon nesvakidašnje osvete ona se smijala zadnja.

Žena iz Pennsylvanije koja je bila prisiljena platiti  hiljade dolara naknade suprugu koji ju je prevario dobila je malu, ali slatku osvetu. Saga je počela kad je Amerikanka otkrila muževu aferu te zatražila razvod nakon toga, piše Index.hr.

  • Na kraju sud je presudio kako mora platiti nagodbu od 7500 dolara. Kako nije imala drugog izbora nego platiti sumu, odlučila je to napraviti na najnezgodniji mogući način – u kovanicama od 10 centi.

  • Na Facebooku je objasnila da je mu je isplatila iznos koristeći 10 kutija napunjenih novčićima teškim 158 kilograma, piše The Sun. “Otišla sam u lokalnu banku, rekla im svoju priču i – pogodili ste, te divne dame u našoj banki bile su više nego sretne da mi pomognu s planom plaćanja.”

  • Objava žene postala je viralna, a brojni korisnici Facebooka nazvali su njezinu osvetu genijalnom, iako je otad (prije 10-ak dana) sakrila post od javnosti. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,