Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Muž došao po suprugu da je vozi s ljubavnikom u motel

Žena i ljubavnik krenuli u motel, pa pozvali Uber, nastala je prava drama kad su vidjeli da taksi vozi njen suprug.

Njen suprug od prijatelja pozajmio automobil i Uber nalog, kako bi zaradio dodatni novac.

Jedna udata Kolumbijka, uspjela je svoju vanbračnu aferu da zadrži kao tajnu više od godinu dana, ali onda ju je otkrio ni manje ni više nego suprug i to sasvim slučajno.

Naime, Jeimi i njen ljubavnik Jesus Barios prije nekoliko dana dogovorili su se da iz Barankilja u kome žive, zbog predostrožnosti kao i mnogo puta prije toga, odu u motel u obližnjem gradu Santa Marija. Kako bi bili sigurni da ih niko neće prepoznati, pozvali su Uber.

Šok je uslijedio kada je zaljubljeni par ušao u vozilo, jer se za volanom nalazio Jeimin suprug Leonardo. Ono što nevjerna supruga nije znala jeste to da je njen suprug od prijatelja pozajmio automobil i Uber nalog, kako bi zaradio dodatni novac te večeri.

Nakon što su se supružnici prepoznali, uslijedila je prava drama, prenosi Metro.

Dok neki tvrde da su dvojica muškaraca počela da se tuku, a Jeimi da ih razdvaja, drugi tvrde da je par izašao iz auta kako bi izbjegao Leonardovu munjevitu reakciju.

U cijeloj priči, najgore je prošao prevareni suprug. Osim što je vidio ženu s ljubavnikom, prijeti mu i tužba od strane Ubera zbog korištenja tuđeg profila na aplikaciji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,