Četvrtak, 1. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Muškarac snimio dokumentarac o svojoj vezi sa autom, kaže da je “zaljubljen” i da čak vode ljubav

Preuzmite sliku

Šta je ključ za srećnu vezu? Za čovjeka po imenu Nathaniel, to je njegov ključ od auta – jer je u vezi sa svojim Chevy Monte Carlom iz 1998. godine.

Nathaniel (37) glumio je u dokumentarcu još 2012. godine gdje je podijelio svoju neobičnu vezu sa svojim automobilom, kojem je dao nadimak Chase. Rekao je da je zaljubljen u Chasea, da je par komunicirao telepatski, imao seks u brojnim pozicijama, pa čak i da je imao omiljenu pjesmu Can't fight This feeling od REO Speedwagona, piše Mirror.

Nathaniel iz Arkanzasa je svoju vezu sa Chaseom držao u tajnosti, ali je to otkrio svojim prijateljima, porodici i svijetu, kada je dokumentarac o Objectophilia izašao na TLC-u 2012. U dokumentarcu, Nathaniel je objasnio da je to bila ljubav na prvi pogled kada je 2005. ugledao Chasea u prodavnici automobila i par se odmah složio. Od tada su razvili romantičnu vezu, a on je priznao da su stvari između njih ponekad postale fizičke, prenosi Tuzlanski.ba.

 • “U ozbiljnoj sam vezi sa svojim autom. Bila je to ljubav na prvi pogled. Njegovo tijelo i unutrašnjost i sve zajedno izgledalo je kao da se uklapaju. Osjećao sam trenutnu povezanost. Ne znam zašto se osjećam tako, ali znam da apsolutno volim Chasea. Uvijek se lijepo provodimo zajedno.”, kazao je Nathaniel i dodao:

  “..Imamo vremena kada stvari postanu seksualne. Ono što najčešće radimo je da mu se nagnem preko blatobrana i preko haube i radim takve male stvari i nekako se pritiskam uz njega i trljam se o njega tako. Jedna od njegovih hrabrijih pozicija je da ja budem ispod njega. On to zaista voli. Zaista je posebno voditi ljubav za lovom.”

 • Objektofilija je pojam koji opisuje ljude koji osjećaju jaku emocionalnu ili seksualnu vezu s neživim objektom, kao što je Berlinski zid, Boeing 747 ili u ovom slučaju automobil. U dokumentarcu, Nathaniel se može vidjeti kako miluje auto, klizi ispod njega i ljubi branik dok kaže “Volim te, dušo”.

  Dalje objašnjava da je njegovo interesovanje za automobile počelo još kao tinejdžer, ali nije previše razmišljao o tome i imao je nekoliko djevojaka dok je odrastao.

  No, rekao je da nikada nije osjetio pravu ljubav dok nije upoznao Chasea, a sada je par nerazdvojan. Nathanielova veza nije uvijek bila dobro prihvaćena. Svoju tajnu je  podijelio tokom snimanja epizode, kada je upitan “Kako to funkcionira? Kako se seksaš s autom?”

  Nathaniel odgovara: “Uglavnom je to samo trljanje o njega, a uključuje i masturbiranje.” (Tuzlanski.ba)
   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,