Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlađa od muža 45 godina: Sa njegovim sinom išla sam u vrtić

Preuzmite sliku

Stefani (24) i Don Walper (69), par s razlikom od čak 45 godina, otkrio je da su bili povezani i prije nego što je iko mogao zamisliti da će njih dvoje završiti u braku.

Bračni par iz Armstronga u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija su roditelji jednogodišnjeg dječaka. Naime, 24-godišnjakinja je išla u vrtić i školu sa suprugovim sinom iz prvog braka.

– Poznajem Donovog sina još od predškolskog perioda. Išli smo zajedno u vrtić, osnovnu i srednju školu. Maturirali smo zajedno, a bili smo dobri prijatelji kada smo bili mlađi – ispričala je Stefani, prenosi “Daily Mail”.

Ona i suprug trenutno ne razgovaraju s njegovim sinom.

– Mnogi ne razumiju da razlika u godinama može biti genijalna. Svi misle da je u pitanju nešto drugo. Pitaju me kako ga uopće mogu voljeti. Voliš nekoga zato što ga voliš – kaže mlada majka.

Seksualni život im je, tvrde, najbolji dio veze.

– Seks je definitivno bio veliki dio iz moje perspektive. Uvijek sam se osjećao mlađe, nisam doživljavao svoje godine. Uvijek sam želio izlaziti i družiti se s mladima. Sada kada imamo dijete, stvari su se malo promijenile, no prije smo stalno imali seks – pohvalio se Don, a Stefani je dodala kako su to radili i nekoliko puta dnevno.

– Don jednostavno zna šta radi – pohvalila je ona svoga supruga. (Daily Mail)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,