Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mladić je stalno sanjao kako umire, a onda je otkrio portret davnog dvojnika: Njegova smrt objašnjava čudni san

Preuzmite sliku

Nakon što nije pronašao nikakve rezultate na Googleu, mladić je kontaktirao prijateljicu koja radi kao konzervatorica umjetnina, a ono što je ona otkrila zabezeknulo ga je.

Mladić koji je stalno sanjao da umire i da mu koža gori otkrio je davnog dvojnika koji je umro na isti način, piše LADBible. Robert Tolppi nakon noćne more bi se probudio u znoju, a broj A-14Z29 uvijek bi mu bio u glavi, prenosi net.hr.

Naravno, odlučio ga je pretražiti na Googleu, no nije dobio nikakve rezultate. Nakon toga obratio se prijateljici koja je konzervatorica umjetnina u nadi da će mu ona moći reći nešto više.

Rekao joj je za misteriozni broj koji mu se motao po glavi, a ona je zaključila da bi se moglo raditi o oznaci portreta. Budući da je bila na poslu, potražila je broj za Roberta, a onda su stvari postale jezive.

Korisnik TikToka pokazao je o kojem je portretu riječ i nemoguće je zanijekati sličnost s njim. Osim toga, prijateljica je saznala da je gospodin s portreta navodno preminuo od boginja prije 500 godina pa vjerovatno zato Robert u snu osjeća kao da mu koža gori.

@roberttolppi#pastlife #timetravel

♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Video je brzo postao viralan i izbezumio je korisnike TikToka.

“Definicija reinkarnacije”, “Ako se šališ, odmah reci jer sam previše uplašena”, “Ovo ne može biti stvarno”, “Osjetila sam trnce u svakom dijelu tijela”, neki su od komentara. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,