Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Mladenka između ceremonije i fotografisanja ošišala kosu

Preuzmite sliku

Neke mladenke odlučuju se na dramatičnu promjenu frizure nakon vjenčanja, no Vora Quinn odlučila se to učiniti upravo na dan svog vjenčanja kako bi iznenadila svojeg supruga, Justice Quinna.

Vora je nedavno na svom TikToku objavila video gdje je prikazan trenutak kad je otkrila suprugu svoju novu frizuru. Iznenađenje je bilo toliko veće jer je Vora ošišala svoju kosu prvi put nakon 14 godina. Video je ubrzo postao viralan, s više od 5,4 miliona pregleda i više od 538 hiljada lajkova. Vora je priznala kako je već neko vrijeme razmišljala o tome da odreže kosu, no oduvijek je sanjala da za svoje vjenčanje ima dugu kosu.

„Kako se dan vjenčanja sve više bližio, a mi smo odlučili pobjeći, mislila sam koliko bi bilo dobro da ošišam kosu i iznenadim ga.“, rekla je Vora za Insider.

Svoju dugu kosu Vora je zadržala tijekom ceremonije, a onda je rekla Justiceu da joj treba malo vremena da se pripremi i uredi za fotografiranje. Tokom ta dva sata, tajno je otišla kod frizera i ošišala svoju kosu do ramena.

@vora.quinncutting my hair on my wedding day after 14 years of keeping it long & surprising my new husband was the best moment of my entire life💘💘💘💘💘💘💘♬ Originalton – POV’s

Sav strah koji sam imala nestao je ispred uzbuđenja i činjenice da ću se stvarno ošišati na dan vjenčanja“, priznala je Vora. „Uvijek sam mislila da ću se rasplakati, a na kraju uopće nisam plakala. To je bio savršen dio našeg dana.“

Vora kaže kako Justice isprva nije primijetio ništa drugačije u vezi njene frizure nakon što se ošišala. „No, trenutak kasnije kad me bolje pogledao, shvatio je da sam odrezala svoju kosu. Bio je u šoku. Nije mogao ni govoriti.“, ispričala je Vora.

Dodala je kako joj se jako svidjela njena nova frizura, a kad je vidjela reakciju svojeg supruga, postala je uzbuđena još više. Priznala je da je njegova reakcija bila bolja nego što je to ikad mogla zamisliti. Osim reakcije njenog supruga, kroz cijeli video vidljiva je Vorina sreća i ljubav i potpora koju joj je pružila njena porodica.

@vora.quinn Answer @im_siowei thank you guys for all of the love on this video this year sharing it was so special🥲 #weddingtiktok #weddingday #bridecutshair ♬ More Than A Woman – SG's Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

Njihovo vjenčanje pretvorilo se u višednevno slavlje koje je uključivalo privatnu večeru i kućni party. I mladenka i mladoženja imali su nekoliko pripremljenih modnih kombinacija savršenih za svaki dio njihovog slavlja.

Za ceremoniju vjenčanja i fotografisanje nakon, Vora je svoju vjenčanicu s potpisom Alysse Kristin Camile nosila na nekoliko načina, uz različite modne dodatke. Nakon što je ceremonija bila gotova, presvukla se u kratku bijelu haljinu za svoju privatnu večeru s Justiceom. Sedmicu dana kasnije na kućnom partyju za bliske prijatelje i porodicu, Vora je nosila dvodijelni outfit, dok je Justice odabrao crno odijelo. Vora se na kraju preodjenula čak osam puta, no priznala je kako je bilo iznimno zabavno. (miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,