Petak, 19. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mladenka dobila svjetsku pažnju: Na vjenčanju skinula haljinu i šokirala goste (VIDEO)

Stephanie Payne je na početku ceremonije vjenčanja, koje je održano u Houstonu, bila u blistavoj zlatnoj vjenčanici. No, kad je došlo vrijeme za twerkanje, osvanula je u potpuno drugačijem izdanju.

Presvukla se u vruće hlačice i crveno-crni top, na nogama je imala visoke čizme s potpeticama, a na lice stavila masku.

Na kraju “nastupa” napravila je salto prema natrag i trčeći cijelu izvedbu završila špagom

Zvanice na vjenčanju bili su oduševljeni ovim nastupom. Podivljali su od oduševljenja. A slično je reagirala i publika na internetu jer je snimka nastupa u kratkom roku postala viralna.

Payne je rekla kako je željela da nastup ostane iznenađenje jer je htjela da njezin suprug Justin i gosti uživaju u dobrom showu.

“Sjećam se reakcija gostiju kad sam krenula s nastupom. Svi su bili oduševljeni. Vidjela sam tamo i svojeg supruga. Htjela sam da i on bude zadivljen te da svi budu sretni”, rekla je Payne.

No, bilo je i onih kojima se njen nastup nije svidio. Njima je Payne poručila da bi trebali biti otvoreniji prema novim stvarima i da bi trebali razmišljati ‘izvan kutije’.

“Zašto bih bila kao neko drugi? Gdje je akcija? Gdje je tu sreća? Gdje su tu party i slavlje? Zašto sve mora biti uštogljeno i u skladu s običajima? Želimo pravu zabavu”, poručila je.

A twerkanje nije bio jedini netradicionalni moment na svadbi. Payne je tokom hodanja do oltara imala zlatnu vjenčanicu. Kasnije ju je zamijenila bijelom. A tek nakon toga, u sali gdje su se zabavljali, je priredila twerk show.

Payne, koja je s Justinom u vezi bila osam godina prije vjenčanja, rekla je kako su gostima na vjenčanju priredili mnoga iznenađenja.

“Mislim da nisu očekivali ništa od ovoga što se dogodilo”, zaključila je simpatična mladenka. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,