Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mladenci količinu hrane sveli na minimum, a kasnije zamolili goste da operu suđe nakon večere

Preuzmite sliku

Korisnica Reddita nedavno je pokrenula temu o vjenčanjima i neobičnim situacijama koje se znaju dogoditi – jednoj takvoj svjedočila je i ona sama.

Bila je gošća na jednom vjenčanju, prilično raskošnom jer su mladenci uložili puno novaca u salu, a mlada i u vjenčanicu. Sve je bilo odlično do večere, gosti su počeli uživati u objedu, a kada su se ustali po još hrane shvatili su da je nema. Naime, mladenci su izbor i količinu hrane sveli na minimum, a neki od gostiju su ostali gladni.

Sljedeća stvar koja je uzrujala zvanice je bila pojava jedne od djeveruša koja je tiho počela moliti ljude da odu u kuhinju iza sale i počnu prati suđe. Malo je reći šokirani, neki su poslušali šta je rekla i otišli su u kuhinju, a onda su se iznenadili kada su čuli razlog zašto oni moraju to raditi, piše Mirror.

Mladoženja i mlada su toliko novca potrošili na salu, cijelu ceremoniju i vjenčanicu da nisu imali dovoljno za platiti servis za čišćenje, Otkrila je i bitan detalj – tri godine kasnije su se rastali. Mnogi su pisali komentare da im je situacija smiješna te da ne mogu vjerovati da su mladenci tako nešto tražili, a još manje da je neko to zaista uradio. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,