Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlada mama podijelila nevjerovatne fotografije: Doktor koji je porodio nju, porodio je i njenu majku

Preuzmite sliku

Lauren Cortez (25) iz Teksasa i njezin suprug Peter dočekali su njihovog sina Logana u julu ove godine.

Lauren je porodio doktor Bryan Cox – isti doktor koji je porodio njenu majku prije 25 godina. Ova nova majka na svom Twitter profilu podijelila je nevjerovatne fotografije koje prikazuju oba događaja i oduševila mnoge.

– Majka mi je uvijek govorila da ima najboljeg ginekologa u gradu. Dr. Coxa uvijek je opisivala kao brižnog, strastvenog o svom poslu i izvrsnog momka zbog kojeg se osjećate kao prijatelj, a ne samo još jedan pacijent. Otkrila sam da je sve ovo tačno jer se dr. Cox interesirao za naš životni stil i porodicu, a ne samo za bebu.

Stvarno ostvari povezanost s porodicom i ja to volim kod njega pa sam bez sumnje odlučila da je on taj koji će našeg sina dovesti na svijet – otkriva Lauren. Lauren je imala prirodan porođaj te bez komplikacija rodila sina Logana, koji je težio 2,76 kilograma.

Međutim porod su zakomplicirale poteškoće zbog pandemije koronavirusa.

– Morala sam proći kroz dvosatni porod s maskom, što je svakako učinilo moje prvo iskustvo iznimno zanimljivim. Porođaj je tekao glatko, ali svako je morao nositi masku tokom cijelog vremena provedenog u bolnici. To neću nikada zaboraviti – ispričala je. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,