Petak, 22. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

McDonald’sova nova reklama mnoge će navesti na razmišljanje

Preuzmite sliku

Ovaj McDonald’sov video oglas podsjeća nas da čak i ‘velika djeca’ trebaju dopustiti svom unutrašnjem djetetu da zasija ovog Božića, piše Bright Side.

McDonald’s UK zapanjio je sve prekrasnom animiranom reklamom koja će natjerati mnoge ljude na razmišljanje – posebno roditelje velike djece koja više ne dijele isto uzbuđenje oko praznika kao nekada.

Video prikazuje život majke, koja pokušava obnoviti božićni duh, i njenog odraslog sina, koji je zaboravio čaroliju praznika, prenosi Tuzlanski.ba.

Božić je više od praznika, najbolje vrijeme za porodično povezivanje. Neki od nas mogu se prepoznati u videu kao uzbuđeni roditelj koji i dalje voli Božić i želi ga učiniti posebnim za vlastitu djecu.

Međutim, ima mnogo djece koja su odrasla i više se ne uzbuđuju zbog praznika. Ali možete pronaći novi izvor nadahnuća kako biste se nadali da vratite dio tog prazničnog duha svojoj porodici.

U videu svjedočimo majci djeteta koja se trudi da ga nasmiješi, zabavi i uvjeri  u čaroliju Božića. Sigurni smo da su mnogi od vas iskusili istu stvar sa svojom većom djecom, a trik je da nastavite pokušavati!

  • Igračke i pokloni možda više nisu toliko uzbudljivi, ali ako nešto možemo naučiti iz ovog videozapisa, to je da ovaj dan nije samo materijalna stvar. Radi se o tome da budemo zajedno kao porodica i da se lijepo provedemo i zabavimo.

    Naravno, na kraju ove emotivne reklame, “veliko dijete” dopušta svom unutarnjem djetetu da preuzme svoj dio i konačno se sjeća zašto je ovaj dan tako poseban.

    Svi možemo naučiti ponešto iz ove priče i pokušati ovaj dan učiniti puno posebnijim za nas i za našu porodicu jer za Božić niko nije prestar!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje