Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

McDonald’s u Francuskoj u ponudu uveo limitirani McBaguette meni posvećen Emily in Paris

Preuzmite sliku

Ako ste pogledali novu sezonu planetarno popularne serije Emily in Paris, možda vam je za oko zapeo zanimljiv gastronomski trenutak. Umjesto uživanja u francuskim kroasanima i slasticama, Emily ovog puta predstavlja novi McDonald’sov specijalitet, McBaguette. Lik Lily Colling uspješno sklapa posao s McDonald’som dok reklamira “pravi francuski sendvič”, a najbolje od svega je – ovaj sendvič ne postoji samo u seriji, već ga je stvarno moguće naručiti u McDonald’su!

McBaguette: Kakve veze imaju McDonald’s i Emily in Paris

Kako bi proslavili dolazak treće sezone Emily in Paris, McDonald’s je u ponudu vratio sendvič McBaguette. McBaguette je, na žalost svih fanova serije, dostupan isključivo u Francuskoj, i to samo na limitiran period. Iako se isti sendvič prvi puta pojavio u McDonaldsu još 2012. godine, također u limitiranom izdanju, sada je, zahvaljujući Emily vraćen u ponudu. Ova zanimljiva i neočekivana saradnja Netflixa i McDonald’sa već je oduševila brojne fanove serije, a interes za sendvičem time je veći što u seriji nije otkriveno o kakvom je tačno sendviču riječ.

Sada je već poznato da se McBaguette sendvič sastoji od baguette peciva, dva odreska od mljevenog mesa, ementaler sira, zelene salate i umaka od Dijon senfa, a u McBaguette meniju dolaze i krumpirići, srednje veliko gazirano piće te dva macarona. (Journal.hr)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli McDrive Argenteuil les indes (@mcdo.arglesindes)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Vickster (@optimistic_mum_of_3)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli McDonald's Nancy (@mcdo_nancy)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lapopottesschichis (@lapopottesschichis)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Silke Truppner (@silketruppner)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,