Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mala djela čine život ljepšim: Misteriozna putnica ostavila neobičnu poruku svom saputniku

Preuzmite sliku

Poruka koju je jedna putnica ostavila svom saputniku u avionu oduševila je svijet. Dok se većina ljudi uglavnom žali na ljude pored sebe, ona je odlučila uljepšati dan osobi kraj sebe.

 • putnica-avion-saputnik-poruka2
 • Misteriozna putnica suputniku Alanu Higginsu je, dok nije gledao, pored sjedala ostavila poruku.

  “Nadam se da ćeš imati zbilja prekrasan dan. Nadam se da znaš da vrijediš, da si poseban i voljen. Sve će biti u redu. Danas i uvijek. Mislim na tebe. Djevojka sa sjedala 5F”, pisalo je u poruci.

  Higgins, koji je putovao od Canberre do Brisbanea, za News.com.au rekao je da ga je poruka nasmijala.

  “Raznježila me na način na koji to čini lijepa gesta koju niste očekivali. Nadam se da je sljedeća osoba koja je sjela na sjedalo 5F uživala u poruci kao što sam ja uživao”, rekao je.

  Poruku je na svojoj stranici na Facebooku objavila i aviokompanija Virgin Australija, pojasnivši da je poruka ostavljena u časopisu koji se nalazio pored Higginsova sjedala.

  Glasnogovornik kompanije je rekao da djeca znaju pisati i crtati male uspomene za pilote ili osoblje aviona, što im uljepša dan.

  “Misterij je ko je putnica sa sjedala 5F?“, zaključio je Higgins, a australski mediji bacili su se u potragu za ljubaznom djevojkom. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,