Ponedjeljak, 23. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Majka ušla u kupaonicu pa u šoku gledala šta njezin dvogodišnjak radi

Preuzmite sliku

Djeca čine najslađe stvari, a ponekad se i malo previše zaigraju. Jedna mama opisala je svoj ‘incident’ u kupaonici gdje je pronašla svoje dijete u nepodopštini…

Kada se maleno dijete umiri, znak je to u većini slučajeva da radi nešto što ne bi trebalo. Upravo u takvom trenutku zatekla je jedna majka iz Velike Britanije svog dvogodišnjaka, a njezina objava postala je hit na društvenim mrežama.

Naime, kada je ušla u kupaonicu provjeriti šta radi njezin sin Ayden, majka Nicola Stitt ostala je u šoku. Međutim, u isto vrijeme je vjerovatno bila sretna što je upravo u tom trenutku ušla.

Dječak je njezinom četkicom za zube ribao wc školjku. Njezina objava odmah je izazvala lavinu komentara. – Uh, pitam se koliko je puta to prije učinio – napisala je jedna žena. – Barem si primijetila prije nego što je vratio četkicu na svoje mjesto – drugi je komentar.

Jedna je majka podijelila svoje iskustvo. – Moja je kćer učinila isto u toj dobi samo što ja nisam to znala dok nisam počela prati zube i osjetila snažan okus limuna u ustima. Onda sam vidjela da mi gel za wc školjku ima takav miris – napisala je ta majka.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,