Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Majka smislila genijalan način kako natjerati sinove na podizanje daske od WC školjke

Preuzmite sliku

Bilo koja žena koja je dijelila kupatilo s muškarcima, a posebno s mlađom djecom, zna koliko često im se može omaknuti ciljanje WC školjke, ali jedna mama otkrila je trik koji će to dovesti pod kontrolu.

Victoria Everest-McKinnell je u karantinu sa suprugom i dva sina osmislila trik kako bi saznala ko ne podiže dasku kada ide na zahod, zalijepivši novčanicu od 5 funti na dno daske. Ovoj mami je bilo već muka stalno pronalaziti mokraću na školjci nakon što je njeni dječaci ili muž nisu podigli. Kako bi tome stala na kraj umotala je novčanicu u plastičnu vrećicu i pričvrstila je ispod daske WC školjke. Tako bi je pronašli samo oni koji su podignuli dasku.

Fotografije svog trika podijelila je u Facebook grupi grupi Family Lockdown Tips and Ideas, te napisala: ‘Nakon viška vremena provedenog s mojim dečkima, tragovi mokraće na dasci su postali svakodnevni izazov. Svi kažu da je podižu, pa sam smislila ovaj trik kako bih vidjela tko je zaista podiže’.

  • Victoria se prije postavljanja ‘zamke’ prethodno se suočila s mužem Paulom Everestom i sinovima Dawsonom Everestom i Finlayem Everestom, ali sva su trojica tvrdila da nisu odgovorni za tragove koji su ostali iza njih. Ali, njezin je plan na kraju uspio, a najstariji sin Dawson je prvi dobio novčanu nagradu. Međutim to mu nije bio prvi odlazak na zahod toga dana, pa je Victoria zaključila da je on ‘povremeni dizač daske na WC-u’.

    Nakon što je izvela svoj lukavi eksperiment, žena je podijelila rezultate s ljudima u grupi i napisala: ‘Ispostavilo se da svi oni ponekad ne podižu dasku. Svi su redom pronašli novac, ali je očito da dasku ne podižu svaki put. Od sljedećeg dana su svi krenuli podizati dasku kako bi vidjeli imali li možda novčane nagrade ispod nje’, napisala je Victoria. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,