Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Majka podijelila probleme koje ima sa svekrvom: ‘Nema ništa gore nego kad vam svekrva govori kakva majka trebate biti’

Preuzmite sliku

Kod ulaska u vezu ili brak, uvijek je važno da vas roditelji vašeg partnera prihvataju i smatraju dijelom porodice. 

Međutim, ponekad mogu nastati problemi između sinove žene i majke, što može zahladiti odnose u porodici. Tako je jedna majka, Idalis Lago, podijelila probleme koje je imala sa svojom svekrvom, koji su postali toliko veliki da se više uopće ne viđaju. Idalis je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je objasnila šta je njena svekrva sve radila da je prekinula svaki kontakt s njom, a mnogi nisu mogli vjerovati da je žena tako grozna prema supruzi vlastitog sina.

@idalislagoOh the things I’ve endured 😪😣 ##MIL ##monsterinlaw ##motherinlaw ##motherinlawproblems ##fyp ##DIL ##toxic♬ original sound – Idalis Lago 🌶

U svom videu otkrila je da svekrva tvrdi da ona truje svog sedmomjesečnog sina jer je odlučila da ga neće dojiti, već hraniti dječjom dohranom, ali i da joj svaki put kada je vidi govori da je debela, isto kao i njena majka. Idalis je također otkrila da se svekrva našalila da joj unuk slučajno ispada iz naručja, što njoj nije djelovalo smiješno, ali i da joj stalno prigovara na temu odgajanja djeteta.

,,Nema ništa gore nego kad vam svekrva govori kakva majka trebate biti. Moja je prije neki dan došla i vidjela da je moj sin u stolici za ljuljanje, a imajte na umu da je bio budan cijeli dan, pa je u stolici odmah zaspao. Napokon sam dobila malo vremena za čišćenje i kuhanje ručka kada je ona došla i počela mi prigovarati da tako usporavam njegov rast.” ispričala je u jednom videu Idalis.

@idalislagoReply to @123muiaaa ##motherinlawproblems ##motherinlaw ##monsterinlaw ##fyp

♬ original sound – Idalis Lago 🌶

Između njih je tada izbila velika svađa, zbog koje se više uopće ne viđaju. Tada je svekrva nazvala svog sina jer je htjela vidjeti unuka, na što je on upitao želi li popraviti stvari s njegovom suprugom.

,,Nema mi za što biti žao, ona bi morala biti zahvalna meni jer sam joj stvorila tebe.” odgovorila mu je majka na pitanje, na što joj je on odgovorio: ,,Onda je ovo gotova situacija i nećeš vidjeti unuka. Više nemaš to pravo ako ne misliš popraviti stvari. Ako mojoj partnerici nije ugodno biti s tobom, poštivat ću njene želje.” (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,