Utorak, 1. Decembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Luda za Božićem: Toliko je opsjednuta ukrasima da je njen suprug odlučio napraviti ugovor

Emily Booth i Michael Lee ljubavni su par koji svake godine proživljava isto ona okupira njihov dom sprazničnim ukrasima, a on ludi.

Ali, ove je godine odlučio stati tome na kraj rekavši joj da će potpisati ugovor. Postoje ljudi koji toliko obožavaju Božić da ne mogu dočekati praznično doba da bi preplavili svoj dom dragim im ukrasima te ne vide ništa loše u tome da se bor okiti već u novembru. Jedna od njih je i Emily Both, koja kaže kako njen partner ludi zbog njenog ‘božićnog pretjerivanja’.

Emily se tada požalila na Facebook grupi GirlsMouth gdje je podijelila dijelove njihove pogodbe u kojoj je pristala učiniti ‘sve šta on poželi’ u zamjenu za prijevremeno postavljanje jelke. U ugovoru stoji:

Ja, Emily Booth, pristajem učiniti sve što Michael Lee zatraži od danas do 1. decembra 2020. sve dok danas mogu postaviti jelku. Ako prekršim ovaj ugovor, Michael može spaliti sve božićne stvari u kući’.

  • U ugovoru postoji mjesto za potpise oba partnera, a uz fotografiju ugovora, Emily je podijelila i snimak svoje potpuno postavljene jelke. Ali otkrila je i kako ju je Michael već pokušao natjerati da ga makne.

    ‘Vidite, moj je zaručnik očigledno Grinch. Danas je bio dobro raspoložen pa se složio da mogu staviti jelku sve dok radim sve što on kaže i napisali smo ugovor. Doduše nisam znala da je bor ovoliko velik kad sam ga kupila . Ali 6 sati kasnije tražio me da ga spakiram i ako to ne učinim, prekršit ću ugovor šta da radim? ‘, napisala je u postu.

  • Članovi grupe brzo su stali na njenu stranu, rekavši Emily da bi trebala ignorisati svog muža. Neki od prijedloga za nju bili su da premjesti jelku u drugu sobu gdje će njenom partneru manje smetati, dok joj neki savjetuju da podere ugovor prije nego ga on potpiše pa će tako biti nevažeći. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,