Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ljubav u doba pandemije: 92-godišnji suprug pomaže svojoj ženi da ofarba kosu

Preuzmite sliku

U ovim vremenima  pandemije korona virusa ljudima se sudi na mnogo različitih načina. Naša dnevna, sedmična i mjesečna rutina se prilagođava promjenama. Jedan od najčešćih izazova za većinu je ošišati se, ofarbati ili manikura, piše Bored Panda. 

Sada, kada profesionalci za njegu kose čekaju po strani, automatski se može pretpostaviti da niko neće brinuti o kosi. Ali, uvijek je ima neko koga je briga, prenosi Tuzlanski.ba.

Uzmimo za primjer ovaj par, koji nisu samo roditelji, djed i i baka, već i pradjed i prabaka. Također su sjajan muž i žena. S obzirom na to da su u braku 67 godina, nije iznenađujuće zašto bi Ezra, suprug, preuzeo brigu o kosi svoje žene. Trenutak je na Facebooku podijelio njegov unuk Izraelac Yael Shapira Avraham. Pisalo je: „To su moji djed i baka od 92 godine. U svim situacijama moj djed se brine za moju baku. Ne vidimo ovakve stvari svaki dan. ” Ubrzo je fotografija postala viralna, s izvornim udjelom koji je dostigao gotovo 60 hiljada lajkova.

  • Slika iza sebe ima čistu i osjetljivu poruku. „Ljubav između njih dvoje nadahnjuje cijelu našu porodicu. Bilo je prelijepo vidjeti sliku moga djeda kako brine o bakinoj kosi. Bilo ko može vidjeti na ovoj fotografiji značenje prave ljubavi “, rekao je Yael .

    Ovaj 92-godišnji par ima četvero djece, deset unučadi i sedmoro praunuka.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,