Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Lažirala je vjenčanje kako bi njezin bivši dečko bio ljubomoran: ‘Mnogi su mi govorili da sam luda’

Preuzmite sliku

Prebolijevanje veze mnogi rade na različite načine. Neki jedu brdo sladoleda i gledaju romantične filmove, dok se drugi žele osvetiti svojim bivšima i pokazati im kako im je bolje bez njih.

Jedna djevojka nalazi se u ovoj drugoj skupini, ali njezina osveta svom bivšem dečku šokirala je mnoge. Umjesto da je samo živjela svoj život i usredotočila se na svoju sreću i daljnji rast, ona je odlučila prirediti lažno vjenčanje, kako bi njezin bivši dečko bio ljubomoran.

Sarah Vilard na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je objasnila kako se prisjeća neugodnih trenutaka dok je lažirala vjenčanje i organizirala fotografa kako bi se osvetila bivšem dečku. Tokom videa pokazuje fotografije u predivnoj vjenčanici s njezinim ‘novim suprugom’. Osim vjenčanice, Sarah je platila i frizera te vizažista kako bi savršeno izgledala za svoj veliki dan. U cijelu priču bila je upletena i njezina najbolja prijateljica, koja joj je glumila vjenčanu kumu te joj pomagala oko vjenčanja.

@sarahvilardYup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Iako zna da je njezina metoda bila neobična, u komentarima je otkrila da joj je bivši dečko poslao poruku nakon što je vidio fotografije njezina vjenčanja te se našalio kako je nekada bio opsjednut njom.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, ali je izazvao i veliku raspravu.

– Otišla si predaleko s ovime, ali barem ti je ovaj muž zgodan. Trebala si ga zadržati – napisala je jedna korisnica, dok je druga rekla: – Barem si izgledala predivno! (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje